Tarieven

De kosten voor individuele begeleiding zijn € 89,00 per consult.
Voor studenten hanteer ik een aangepast tarief van  € 75,00.

Aanvullende verzekering en vergoedingen zorgverzekering

Een behandeling Haptotherapie valt onder de aanvullende verzekering. Het wordt bij de meeste verzekeringen gedeeltelijk vergoed. Ik ben aangesloten bij de NFG Beroepsvereniging en daarom heb je recht op vergoeding bij bijna alle zorgverzekeraars via je aanvullende zorgverzekering.
Raadpleeg je huidige zorgverzekering of open hier de lijst dat op de NFG website geplaatst is: lijst met vergoedingen 2024

Op de website van Zorgwijzer kun je viia de zorgvergelijker de vergoedingen van verschillende zorgverzekeraars met elkaar vergelijken via de Zorgwijzer.nl/vergoeding/haptotherapie

Een behandeling Haptotherapie geen gevolgen voor je verplichte eigen risico.

Kennismakingsgesprek

Vooraf gratis kennismaken (in een afspraak van een half uur) is ook mogelijk. Je kunt dan al je vragen stelen wat  Haptotherapie voor jou zou kunnen betekenen.
Verwijzing van een huisarts / POH is in de meeste gevallen niet nodig, maar wel aan te bevelen.

Factuur

Voor iedere sessie ontvang je een factuur en wordt per mail toegestuurd. Je kunt via Pinpas in de praktijk betalen. Gemaakte afspraken kun je zonder kosten 24 uur van tevoren afzeggen. In alle andere gevallen breng ik de gereserveerde tijd in rekening.  Als er sprake is  van overmacht ten aanzien van de betaling, dan vraag ik je vriendelijk dat met mij te bespreken.