Contact

Spreekt mijn werkwijze en Haptotherapie jou aan en wil je leren welke gedachtes en gevoelens een rol kunnen spelen in je dagelijkse leven?  Wil je jezelf meer ontwikkelen hoe je in contact kunt blijven met wat er in jou leeft en hoe je dat kan meenemen in je contacten met anderen?

Hoe ga ik te werk?

In de begeleiding onderzoeken we samen wat voor jou goed doet en wat niet, wat je behoeftes en verlangens zijn en hoe je om kunt gaan met situaties die je lastig vindt. Je krijgt meer inzicht in de manier waarop je vaak onbewust geneigd bent te reageren én welke andere mogelijkheden voor jou er zijn. Door het evenwicht te herstellen tussen denken en voelen wordt het makkelijker om je eigen weg te vinden en keuzes te maken die bij jou passen.

In een respectvolle en veilige omgeving kun je ontdekken wat voor jou goed voelt en waardoor je in beweging komt om te veranderen. Wat je ervaart in de sessies neem je mee in je dagelijkse leven. Lukt het je dan om die dingen uit te proberen en daaraan gevolg te geven? Dan kom je meer in balans enken je steeds meer ervaren dat je goed bent zoals je bent.

Spreekt je dit aan?

Spreekt je mijn werkwijze aan en wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Je bent van harte uitgenodigd om contact met mij op te nemen.

Neem contact op

  Ik geef hierbij toestemming om de gegeven informatie te gebruiken om contact met mij op te nemen.

  Erica Hiddes

  Contactgegevens

  Erica Hiddes
  Praktijk voor Haptotherapie Hiddes
  Lombardi 3
  6708 LT Wageningen

  Tel.: 06 2128 2085
  Linkedin: erica hiddes

  AGB-code therapeut: 9010 7335
  AGB-code praktijk: 9006 6516
  KvK nummer: 7128 1673
  BTW: NL 001922347B64

  Logo Hiddes